След като свършиха новите епизоди  на  Черешката от Нова тв

...
След като свършиха новите епизоди  на  Черешката от Нова тв
Коментари Харесай

Див скандал срещу „Черешката”: Зрителите попиляха Емил Джасим, поругал Дякона и лигавата Деси Банова!

След като свършиха новите епизоди  на  „ Черешката ” от Нова тв претоплиха, само че и загориха манджата, като започнаха да излъчват остарели епизоди. И то с едни от най-омразните на публиката хора. Като учителя по история Емил Джасим и булята на екс президента Деси Плевнелиева.

Зрителите като един скочиха на някогашния претендент за народен представител, който преди няколко години се прочу със абсурда, в който той охули най-голямата българска реликва Дякона Левски. Джасим назова Апостола комиксов воин, даже го назова и с л..но. Но за свое опрощение той се базира, че чул гнусотията в диалог на децата на свои другари.

А възмутените хора се заричат тая седмица да пропуснат епизодите поради Емил Джасим, който обиди всички българи: „ Тоя недъгав подвид въобще не би трябвало да бъде даван по малкия екран, даже обществен разстрел няма да ме удовлетвори. А булята на Плевнелиев седи отлично до него с висшата си тъпотия!Но този, който поруга Лески от дълго време е мъртвец, може би по тази причина го канят да ни напомнят за гнусната му малограмотна персона! ”, „ Деси е отвратителна и непрестанно дрънкаща латерна! Толкова е досадна и лигава, че на човек му иде да се гръмне като я слуша по какъв начин се прави на велика журналистка! ”

Тагове: new Черешката на тортата Деси Банова Емил Джасим скандал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР